Un altre bloc del Ramon Monton?

Un altre bloc del Ramon Monton? Doncs sí, i sembla que no un més, sinó dos, perquè m’acabo de fer un embolic informàtic horripilant i n’he generat un altre de paral.lel a aquest que no sé què en faré, SI ÉS QUE NO HI HA UNA ÀNIMA CARITATIVA QUE M’EXPLICI COM ESBORRAR-LO. Per no saber, tampoc no tinc clar com s’hi afegeixen les fotos, per donar una mica d’alegria a això.

En tot cas, espero que aquest sigui el definitiu BLOC LITERARI DEL RAMON MONTON.

Ja ho veurem.

Quant a ramonmonton

Ramon Monton (Sabadell, 1959) és traductor i escriptor i ha publicat una seixantena de llibres, entre traduccions i obra pròpia. El guardó més important que ha rebut fins ara és el Premi de la Crítica \"Serra d\'Or\" de 2004 per la seva novel.la \"El nyèbit\".
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Un altre bloc del Ramon Monton?

  1. Ànim, Ramon, que tu pots!!!
    Enhorabona pel bloc (o blocs!).
    Salutacions,

    JC

Els comentaris estan tancats.