Déu

Per a mi Déu és el misteri de no saber qui ets, el plaer de descobrir-te i la meravella d’anar-te coneixent, el silenci ple de significats i la litúrgia aproximativa de les paraules esforçadament honestes, Déu és el desig primari de donar i de rebre i l’impuls ingenu i inequívoc que em fa obrir els ulls, respirar profundament i escriure.

Quant a ramonmonton

Ramon Monton (Sabadell, 1959) és traductor i escriptor i ha publicat una seixantena de llibres, entre traduccions i obra pròpia. El guardó més important que ha rebut fins ara és el Premi de la Crítica \"Serra d\'Or\" de 2004 per la seva novel.la \"El nyèbit\".
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Déu

  1. Marta Pera diu:

    Susbscric cada una de les paraules d’aquesta petita joia, i el seu esclat em travessa.

Els comentaris estan tancats.